Små udendørslamper

Lamper i haven er noget af det, der kan være med til at sætte den helt rette stemning. Nogle steder er der brug for at sætte nogle store lamper op, hvor der andre steder fint kan nøjes med at sætte nogle små udendørslamper op i stedet.

Nogle af de fordele ved små udendørslamper er, at de er bedre til at skabe en mere hyggelig stemning. Ofte giver større lamper også et mere kraftigt lys, men med små lamper i haven, kan man få en mere behagelig belysning.

Ofte er små lamper også en smule billigere end de større, og derfor kan flere have råd til at sætte nogle små lamper op hist og her. Der kan være mange årsager til at købe små udendørslamper, her viser vi dig også et lille udpluk af, hvilke lamper, der ville være gode udendørs.

Sådan kan du bruge små udendørslamper i haven

En have kan rumme mange forskellige sektioner. Langt de fleste har et sted i haven, hvor de opholder sig. Det kan være på en træterrasse, i et drivhus eller lignende, og de steder skal selvfølgelig have lys.

Har du et sted i haven, hvor du har brug for en lille lav lampe, så kan du stille denne her Bysted Garden Lav Corten, og den har en højde på 25 cm. Den er både god ved siden af terrassen, ved siden af dine bede eller henne ved indkørslen. Også ved indkørslen kan en lidt højere Flindt Garden K Corton U/adp være et godt bud, og den har en højde på 35 cm.
bysted garden høj og lav
Har du et udhus eller en terrasse, der mangler lys, så kan du også stille en fin Lantern Table T2 Hvid på enten gulvet eller et bord. Den giver et fint behageligt lys, og så kan du flytte den rundt alt efter, hvor I befinder jer i haven. Hvis der mangler lys i et bed, så kan en decideret lampe til bed såsom Orbit 1 Bedlampe sort være en god ide.

lantern T1

Køb små udendørslamper hos Lampeagenten

Vi har et rigtig stort udvalg af mange forskellige små udendørslamper her hos Lampeagenten, og derfor er der helt sikkert noget til enhver smag. To af de sidste lamper vi vil fremhæve er Brick Væglampe Sort LED og Rørhat Stand 700 mm Sort.

Den første er en helt klassisk væglampe, som du kan hænge op på carporten eller på siden af huset. Det kan give god belysning i mørket eller bare skabe en hyggelig stemning rundt om huset.

Den anden er en meget klassisk lampe, der kan blive placeret direkte i jorden. Den ses ofte installeret ved indkørsler, langs med huset eller i haven ved siden af buskene, drivhuset eller andet.

Der er rigtig meget inspiration at finde om udendørsbelysning helt generelt i det blogindlæg, der hedder ‘Sådan skaber du en flot udendørsbelysning’. Så har du de bedste forudsætninger for at give din have det bedste lys.