Sådan skaber du en flot udendørsbelysning

Lige meget om det er sommer eller vinter, er det altid dejligt at have en god udendørsbelysning. Der er heldigvis en masse forskellige muligheder til lamper, som du kan have udenfor, der både er flotte at se på og praktiske. Når mørket falder på, er det virkelig rart at kunne få noget godt lys, når man bevæger sig ud i haven eller rundt om huset.

Læs med her hvis du vil blive klogere på hvilke udendørslamper og havelamper, der er særligt gode at sætte op uden for. Du kan også klikke ind her for at læse mere om udendørslamper og havelamper.

Hvad er en god udendørsbelysning?

Hos os finder du en masse forskellige bud på god udendørsbelysning, og alle de lamper, som vi sælger her er af høj kvalitet, der kan tåle al vind og vejr i mange år fremover. Det er klart at foretrække, at udendørsbelysning har LED-pærer i sig. 

Grunden til at vi fremhæver særligt udendørsbelysning med LED lyskilde er, at det for det første er strømbesparende, hvilket er godt for elregningen. For det andet så har det en meget lang levetid, så du kan have dine lyskilder i mere end 10 år. For det tredje så giver LED lys et meget behageligt lys, så området omkring huset bliver lyst op på en måde, der ikke er alt for voldsom. 

Hvad kan man gøre for at få en god udendørsbelysning?

Det første man kan gøre er at beslutte sig for, hvor på ens grund, man ønsker mere lys. Mange husejere har et behov for god udendørsbelysning året rundt, og det er lige meget, om det er i de sene sommeraftener eller i de mørke vinterdage. Du kan vælge nogle lamper, der står eller er sat fast i jorden eller udendørslamper på væg, der er sat direkte på husets facade. 

Når du ved, hvilken type udendørslampe, du leder efter, skal du også tænke over, om du vil have udendørslampe med sensor, eller om du selv vil slukke og tænde manuelt. Med de to ting i baghovedet, er du klar til at vælge en flot og praktisk udendørslampe, så du kan få en optimal udendørsbelysning.

Hvilke udendørslamper har LED?

Der er en masse af vores lamper som kan bruges til udendørsbelysning, der har LED eller som har mulighed for at få det.
Hvis du gerne vil have en havelampe, som du kan sætte direkte i jorden, er denne her Bysted Garden lav aluminium 2700k spyd med LED pære et rigtigt godt bud. Det er en rigtig designklassiker fra 1975, og det er muligt at få den i to forskellige størrelser. Har du derimod brug for en væglampe, der kan sidde på dit hus, er denne her Eklips Væglampe med LED en mulighed. Det er en lampe med et meget minimalistisk design, der passer til langt de fleste huse.
Hvis du har brug for hjælpe til at finde den helt rette udendørslampe eller havelampe, er du altid velkommen til at kontakte os, så rådgiver vi dig gerne til det rette valg.