Udendørslamper til haven

Der er rigtig mange gode grunde til at få nogle flotte og funktionelle udendørslamper til haven. I Danmark bruger vi nok mest haven i sommermånederne, da det er der, at det er lækkert at sidde udenfor.

Når mørket falder på, er det både hyggeligt og praktisk, hvis der flere steder i haven er lys. Det kan være, at du skal have udendørslamper til terrassen, som giver et behageligt lys, når mørket falder på. Så kan I sidde ude længere uden at have lommelygterne frem.

Rørhat udendørslampe

Udendørslamper til indkørslen er også en virkelig god ide. Kommer du kørende med din bil i mørke, er det godt at kunne se klart og tydeligt. Du har selvfølgelig lys på bilen, men med lamper rundt omkring indkørslen, har du et bedre udsyn til alle sider.

Mange vælger også at have lamper, der danner en sti fra eksempelvis deres indkørsel til hoveddøren. Så kan man færdes sikkert uden at falde over noget på vejen. Generelt er der mange steder i haven, hvor man kan bruge udendørslamper.

Vælg de rette udendørslamper til haven

Hvis du har en større have, så har du måske også nogle forskellige bed, hvor du enten har nogle planter, blomster eller måske nogle krydderurter. Her kan det være brugbart at sætte nogle udendørs bedlamper op. De kan sættes direkte i jorden, hvor der ikke er plantet noget. Så lyser de fint op, så du kan se dine bede, når solen ikke er fremme.
bysted garden
Nogle af de lamper der er meget populære er udendørsvæglamper, da de kan bruges flere forskellige steder. Dog kræver det, som navnet antyder, at der er en væg at hænge udendørsvæglamperne på.

Mange vælger at hænge dem rundt omkring på husmuren, eksempelvis der hvor man færdes ekstra meget. De kan også fungere som udendørslampe til terrassen, hvis terrassen alligevel ligger i forlængelse af huset. Ligger din terrasse væk fra huset, kan du sætte lamper direkte i jorden, hvor de kan installeres.

Køb udendørslamper til haven hos os

Vi har en lang række udendørslamper til haven, så der er helt sikkert noget for enhver smag. En god udendørslampe til terrassen kunne være denne Rørhat Væglampe E14, der kan hænge på væggen ved terrassen. Den type lampe kan fås i mange modeller og farver, så det passer til huset og terrassen.

Leder du i stedet efter en udendørslampe til indkørslen, så skal du nok ud i noget ala Bysted Garden Høj Aluminium. Den kan stå direkte på jorden, så den danner en fin sti fra indkørslen til huset. Den kan desuden placeres rundt omkring i haven for at skabe behagelig belysning.

En god udendørs bedlampe kunne være denne Orbit 1 Bedlampe i sort, der kan fås i en høj og lav udgave. Den er oplagt at placere i de flotte bede.

Hvis du er interesseret i at læse mere, kan du læse dette blogindlæg ‘Sådan skaber du en flot udendørsbelysning’. Her kan du få mere inspiration til, hvordan du skaber den helt rette belysning til netop din have.