Arne Jacobsen væglamper - Smukke og klassiske

Arne Jacobsen er kendt for sine smukke og klassiske lamper, der både kan fås som pendler og klassiske væglamper. Arne Jacobsen er en af de mest kendte danske designere, der har designet en lang række forskellige lamper og møbler. Han står blandt andet bag nogle af de danske møbelklassikere Ægget, Svanen, Dråben, Myren og mange andre. Hans designs er klassiske og helt enkle, så de passer ind i rigtig mange hjem. Han står blandt andet bag Bellevue lamperne, Eklipta lamperne og Royal lamperne. Som du ville kunne se inde på de forskellige lamper, så er Arne Jacobsen til det gode og simple design.

Han har særligt en masse flotte væglamper, der kan give det helt rigtig lys ud i et rum. Væglamper har den fordel, at de ikke tager plads fra gulvet men kun fra væggen. De er gode i rum, hvor du bare har brug for lidt ekstra lys, men ikke eksempelvis vil have en loftlampe eller pendel lampe hængende.

Arne Jacobsen væglamper kan bruges til meget

Når man har brug for lys i et rum, er det vigtigt, at man også vælge den rette lampe til formålet. Har du brug for lys henne i et hjørne, kan en gulvlampe være løsningen på problemet. Har du derimod brug for lys på skrivebordet, så vil en skrivebordslampe være det mest ideelle at bruge. Væglamper er de lamper, der bliver placeret på væggen.

Det kan eksempelvis være i en gang, hvor lysene er placeret langs på væggen og giver et behageligt lys. Der er også mange, der bruger dem i soveværelset som læselamper, der sidder på sengegavlen. Så kan man vælge nogle væglamper, der kan drejes en smule, så lyset er direkte ned på den bog, som der læses. Har du billeder på væggen kan væglamper også være en smuk måde at få ekstra fokus på billederne. Så bliver de lyst fint op.

De forskellige Arne Jacobsen væglamper

Du kan blandt andet vælge den flotte Bellevue væglampe AJ9 i sort/stål, der kan hænge fint på væggen. Det er en af de lamper, der rigtig ofte bliver brugt som sengelampe, da lampen kan drejes i den retning, som det ønskes. Da den netop er god som læselampe, så ville den også hænge fint på væggen ved siden af en lækker lænestol.

En anden lampe til væggen, der er virkelig flot og elegant, er AJ Eklipta Ø 350 Væglampen. Den er en smule anderledes end den anden væglampe, da denne her ikke kan justeres. Den hænger fladt på vægge, og så giver den lys ud i rummet. Den er lavet i et flot mundblæst hvidt opalt glas, og så har den en dybde på 10 centimeter. Det betyder, at den kan hænge fladt på væggen, og så fylder den ikke så meget ud i rummet.
Ønsker du en anden flot pendel lampe, så er AJ Royal Ø500 sort LED pendel et godt bud. Den kan fås i sort eller hvid og i tre forskellige størrelser.

Se alle Arne Jacobsens smukke lamper hos Lampeagenten.