LE KLINT Væglamper

Vælg den rette Le Klint væglampe

Le Klint har siden begyndelsen af 1900-tallet designet og produceret smukke og funktionelle lamper. Lamperne skulle både have et smukt design samtidig med, at de var funktionelle i hjemmet. Desuden var det vigtigt, at lamperne skulle laves med godt dansk håndværk. Håndværk, design og teknisk snilde er tre grundsten hos Le Klint den dag i dag. Lige siden starten er lamperne blevet produceret i Odense, og det gør de stadig den dag i dag.

Én af de meget velkendte væglamper, som Le Klint står bag, går i folkemunde under navnet ‘Le Klint sakselampe’. Hvis det skal være helt korrekt, så hedder den Le Klint Sax. Designet er virkelig elegant og klassisk. Den fastgøres på en væg og herefter kan den trækkes ud som en harmonika. Det gør, at man kan bruge lampen mere fleksibelt, end hvis den sad helt tæt på væggen.

Find Le Klint væglamper i vores forretning i Ringe

Ligesom med så meget andet, så kan det være rigtig rart at se Le Klint lamper i virkeligheden. Her kan du bedre få en fornemmelse af, hvordan lyset bryder ud gennem de ikoniske Le Klint lampeskærme. Det at se lamper fysisk kan være en stor fordel, da man bedre kan vurdere, om lampen har den rette størrelse, form osv.

I vores fysiske forretning i Ringe, kan du se de forskellige Le Klint væglamper, vi forhandler. Her står vores kompetente medarbejdere klar til at guide dig, så du kan komme hjem med den helt rette lampe. Alle vores medarbejdere har mange års erfaring med belysning, så du er i trygge hænder. Ringe ligger på Midtfyn, så der er gode muligheder for at komme hertil uafhængigt af, hvor på Fyn du bor. 

En helt unik Le Klint lampeskærm

Helt siden Le Klints begyndelse har de produceret deres lamper med den velkendte lampeskærm i papir. Inspirationen til skærmen kom fra Asien og med tiden fik Le Klint lavet skærmene i tykkere papir og højere kvalitet. Som noget unikt sidder lampeskærmen ikke fast på lampen, men sidder i stedet med hjælp fra spændingerne i skærmen.

Den ikoniske Le Klint lampeskærm er lavet af hvidt papir af utrolig høj kvalitet. I og med at lampeskærmene er lavet af kraftigt papir gør, at lyset bryder behageligt ud i rummet. Med andre ord får du ikke en skarp og blændende belysning med Le Klint lamper. De er derfor helt perfekte i de rum, hvor en behagelig stemning er i fokus. Derfor er Le Klint lamper blandt andet et populært valg til soveværelset og i stuen, hvor man netop ønsker en rolig og hyggelig stemning.

Hvis det er en væglampe du er på udsigt efter, kan du også finde vores andre væglamper lige her. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette væglampe til dit hjem, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar på både mail og telefon.