LE KLINT Bordlamper

Vælg en smuk Le Klint bordlampe

Le Klint har siden begyndelsen af 1900-tallet designet og produceret lamper af klassisk dansk design. De har et stort fokus på, at designet skal være unikt, og at lyset skal fordele sig smukt i rummet. Fælles for deres mange lamper er, at deres lampeskærm er lavet af tykt kvalitetspapir. Fordi Le Klint lamperne er lavet i papir betyder det, at lyset kan bryde igennem skærmen. Det giver et blødt og behageligt lys, der skaber masser af hygge i rummet. Produktionen har siden begyndelsen været i Odense, og er det stadig den dag i dag.

Med tiden er der kommet nye Le Klint bordlamper i sortiment, så det ikke længere kun er bordlamper med deres klassiske lampeskærm. Den oprindelige lampeskærm er placeret på lampen som en bred trekant, derudover findes  der også en rund lampeskærm. Den er også lavet i tykt, hvidt kvalitetspapir. Inspirationen til brugen af papir kommer fra Asien, og gennem designet får de et skandinavisk twist.

Le klint bordlampe

Find din nye Le Klint bordlampe i vores butik i Ringe

Find din næste Le Klint i vores butik i Ringe. Vi fører et langt større udvalg af Le Klint i vores fysiske butik på Lundsager 1, 5750 Ringe, end hvad du kan finde på vores webshop.

Hvis du er i tvivl om, hvilken lampe der er den rette for dig, kan det være en fordel at se den i virkeligheden. Vi har en fysisk butik i Ringe, hvor vi har rigtig mange forskellige Le Klint lamper. Her har du mulighed for at se lamperne i virkeligheden og opleve, hvordan deres belysning er.

I butikken møder du vores medarbejdere, der har mange års erfaring inden for belysning. De kan rådgive dig og hjælpe dig med at finde den helt rette lampe. Vores butik er placeret i Ringe på Midtfyn, så der er gode muligheder for at komme forbi butikken, uafhængigt af hvor du bor på Fyn. 

Le Klint bordlampe

Lad en Le Klint lampeskærm pynte i din stue

En bordlampe kan placeres mange steder i hjemmet. En Le Klint bordlampe kan eksempelvis placeres i en vindueskarm. Den kan også placeres i en bogreol, hvor den kan skabe en hyggelig stemning. Den unikke lampeskærm kan passe ind i de fleste hjem, da den har et klassisk design. En Le Klint bordlampe er særlig anvendelig i rum, hvor der er brug for hyggelig belysning. Udover lampens hyggelige belysning, så er den også en fryd for øjet at kigge på.

Er du på udkig efter en lampe til et lille rum? Så kan du med fordel læse vores indlæg om, hvordan du finder de rette lamper til små rum. Her kan en Le Klint bordlampe eksempelvis placeres på et lille bord eller i en vindueskarm, da det ikke kræver meget plads.

Er du på udkig efter en bordlampe fra et andet brand, så har vi mange andre bordlamper at vælge imellem lige her. Vi sidder desuden altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette lampe til dit hjem. Du kan kontakte os på både mail og telefon.