De forskellige Tom Rossau lamper

Tom Rossau er i den grad en designer, der har fået godt fat i det danske og udenlandske marked. Siden år 2005 hvor han ved et tilfælde designede sin første lampe, har han designet et hav af smukke lamper. Fælles for alle hans ikoniske lamper er, at de er lavet med lameller. Du finder altså ikke lamper lavet af glas eller metal hos ham.

Der er rig mulighed for at finde en flot Tom Rossau lampe til hjemmet, da han har designet mange forskellige med forskellige formål. Det betyder med andre ord, at de Tom Rossau lamper der findes, findes i alt lige fra en pendel til en gulvlampe. Det giver dig rig mulighed for at finde en lampe, der passer ind i dit hjem.

Helt konkret kan du få Tom Rossaus lamper i fire forskellige varianter. Du kan få gulvlamper, pendler, væglamper og bordlamper. Det største udvalg finder du blandt pendler og gulvlamper.

TR5 er det første design lavet af Tom Rossau

Den første lampe, som Tom Rossau designede, finder du i kollektionen, som hedder TR5. Den findes som pendel og væglampe. Bliver du forelsket i en pendel, så findes den i fire forskellige størrelser - alt efter dit behov.

TR5 væg og bord - Lampeagenten

Den findes blandt andet i en smuk blå farve, den største pendel er denne: TR5 Pendel Blå Birk Ø100, derudover findes den i lidt mindre: TR5 Pendel Blå Birk Ø80. Nummeret mindre er denne: TR5 Pendel Blå Birk Ø60, og den mindste er TR5 Pendel Blå Birk Ø40. Alle fire lamper ser ens ud, men størrelsen er forskellig.

Fælles for dem alle fire er, at de er runde, og så danner lamellerne den ikoniske hvirvel, som lamperne er kendt for. Lyset bryder ud gennem lamellerne og giver et roligt og hyggeligt lys i rummet. Udover at lampen fås i den flotte blå, så kan man også købe dem i rød, grøn, gul, naturlig birk, sort og brun.

TR5 gul

TR5 findes som nævnt også som væglampe, her der der også flere forskellige valgmuligheder. Lampen består også af en masse hvirvler, og lyset kommer her også blidt og elegant ud i rummet. Alle væglamperne fås i en diameter på 40 cm eller på 60 cm. Se eksempelvis denne smukke TR5 Væglampe Brun Birk Ø40 eller TR5 Væglampe Brun Birk Ø60.

TR7 er nogle af de mest populære Tom Rossau lamper

Selvom at TR5 var de første lamper, som Tom Rossau designede, så er TR7 lamper også super populær. Der er en rød tråd til TR5, men TR7 er væsentligt mere “snoede”.

TR7
TR7 findes både som pendler, gulvlamper og bordlamper. En af de mest populære er TR7 Bordlampe Naturlig Birk, der har en højde på 68 cm.

Se hele vores udvalg af Tom Rossau lamper.