Find flotte lamper til store rum

Hvis der er noget, der kan gøre en stor forskel i et rum, så er det, hvis der er en flot lampe. Det kan enten være en flot lampe på gulvet eller måske en flot pendel hængende fra loftet.

Er du så heldig at have nogle rum med højt til loftet, har du god mulighed for at hænge en stor lampe i loftet. De fleste af os kender nok de typiske spisebordslamper, der passer til rum, hvor loftet har en normal højde. Heldigvis findes der også en masse flotte store loftlamper til spisestuen, kontoret og andre rum.

Et rum med højt til loftet kan hurtigt virke bart og tomt, hvis man på en eller anden måde ikke formår at få udnyttet den plads, der er. Mange ældre huse har eksempelvis en stor og flot hall, hvor trappen går op til førstesalen. Det rum vælger mange at hænge store pendellamper op i.

Når man har højt til loftet, kan man sagtens få en stor lampe til at passe ind. Det kunne eksempelvis være denne store pendellampe: Gross Pendel Mørkgrå Ø100. Den har en diameter på hele 100 centimeter, og vil derfor passe smukt ind i en høj hall.

GROSS PENDEL MØRKGRÅ Ø100

Store lamper til spisestuen

Stuen eller entréen i huset vil ofte være der, hvor mange har ekstra højt til loftet. Dog er der også mange huse, som har fået lavet loft til kip, der giver mange meter op til loftet.

Der findes utrolig mange fine store stuelamper, som kan fungere som store lamper til spisestuen. Nogle vil foretrække én stor lampe, hvor andre hellere vil have flere små. Det kommer også an på, hvor stort et spisebord, der skal belyses.

For nogen kan en aflang lampe hen over spisebordet være den rette løsning, da den dækker et stort areal. Det kan eksempelvis være denne her Lean Langbordspendel Sort L122, der har en længde på hele 122 centimeter.
Lean Langbordspendel Sort L122
Den er kun 3,2 centimeter i bredden, så det er ikke en lampe, der fylder meget på den led. Det er også muligt at få den i 80 centimeter, hvis I har et mindre spisebord.

Køb store loftlamper til hjemmet

En af de absolut mest unikke og smukke store pendellamper, som du finder på vores side er PH Artichoke Ø600. Det er en af de store lamper til spisestuen, som mange danskere kender, men ikke alle har råd til.

PH Artichoke Ø600 Kobber

Den har en diameter på 60 centimeter, og den har 72 blade belagt med kobber, der giver et behageligt lys ud i rummet. Det er også sådan en lampe, der ville være smuk i en hall, hvor lampen skal være centerpiece.

Er budgettet en smule mindre, men du stadig gerne vil have store loftlamper, så kan det være en anden lampe, du skal bruge. Det kan være denne her Eos Up Væglampe/loftlampe, der både fungerer som en stor væglampe og en stor loftlampe. Den har en diameter på 70 centimeter.

EOS Up væglampe/loftlampe stor