Hvilke typer PH pendler findes der?

Poul Henningsens lamper er virkelig populære, og de er for mange tidløse klassikere. Lamperne er for mange ikoniske, og Poul Henningsen har blandt andet designet de lamper, der hedder PH-lamper, der er opkaldt efter ham. PH-lamperne bliver produceret af Louis Poulsen.
Det er ikke blot én type lampe, men det er en lang række forskellige lamper. Det er eksempelvis bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper. Det er nok PH’s bordlamper og ikke mindst pendler, der er de to mest populære lampetyper.
Det gode ved PH’s lamper er, at de kan fås i rigtig mange forskellige farvekombinationer. Det kan være, at man er helt til det klassiske hvide, eller det kan være, at man godt vil have nogle flotte stærke farver ind i rummet. Lige meget hvad du er til, kan du formentlig finde en PH-lampe, der passer til dit behov.

Poul Henningsen lamper

Som sagt er det særligt PH pendlerne, der er nogen af de mest populære lamper fra Poul Henningsen. En pendel er en lampe, der hænger ned fra loftet. Det er typisk sådan en, som man vil købe til over spisebordet eller hængende ned fra loftet i et andet sted af huset.
Der findes ikke kun én type PH Pendel, men der findes faktisk flere forskellige alt efter, hvad du er til af stil. Du kan blandt andet få følgende Poul Henningsen lamper: Poul Henningsen 2 1 lampe, Poul Henningsen 3 2 lampe, Poul Henningsen 3 3 lampe, Poul Henningsen 3 4 lampe, Poul Henningsen 5 lampe og Poul Henningsen 80 lampe.
Det er sådan, at du inden for hver af de forskellige lampe modeller kan få forskellige lampetyper. Det betyder, at eksempelvis Poul Henningsens 3 2 lampe kan du få som bordlampe, væglampe, gulvlampe og ikke mindst pendel lampe. En 3 2 lampe er blot ét design, og så kan du selv vælge, hvilken funktion at lampen skal have. 

Skal jeg vælge en lille eller en stor PH lampe over mit spisebord?

Der er rigtig mange, der særligt vælger at bruge PH lamper over spisebordet. Der er mange, der gerne vil have nogle små lamper fordelt, mens der er andre, der godt kan lide, at der kun er én stor.
Om du skal vælge en lille eller stor PH lampe over spisebordet afhænger af flere ting. For det første skal du se på, hvor langt et spisebord du har. For det andet skal du se på, hvor højt oppe at lampen skal sidde.
Ofte kan det se meget voldsomt ud, hvis der er én stor lampe over et lille spisebord, og hvis lampen hænger langt nede. Der kan det se væsentlig bedre ud, hvis man i stedet har taget 2-3 mindre PH lamper og hængt op ved siden af hinanden.
Hvis du derimod har et stort spisebord, og gerne vil have en PH lampe hængt lidt længere oppe, så kan en stor PH lampe være det rette bud. Der kan det måske også være nødvendigt med flere store PH lamper alt efter, hvor stort bordet er.