Indret dit hjem med glødepærer

Når du køber en flot ny lampe, skal der selvfølgelig en god lyskilde i. Her kan en glødepære være et oplagt valg. En ulempe ved en glødepære er, at den bruger ret meget energi, hvilket betyder at den bruger meget strøm. Bruger du i stedet en god LED glødepære, kan du spare meget på energiforbruget. Det giver et mindre strømforbrug og deraf en mindre elregning på de tændte lamper.

Glødepærer er stadig meget populære, da de ser flotte ud og giver et rigtig godt lys. Det har eksempelvis været meget udbredt at hænge en flot pendel op, hvori der var en glødepære. Det er også populært at hænge en glødepære op i en fatning uden skærm, da glødepæren giver et særligt udtryk i sig selv. I stedet for at bruge en glødepære, kan du i stedet vælge en LED glødepære

I langt de fleste lamper kan du nemt og enkelt fastgøre en LED glødepære i stedet. Du skal være opmærksom på fatningen på den LED glødepære, så du sikre dig, at den passer til din lampe.

Gode alternativer til den klassiske glødepære

En glødepære bruger 4-5 gange så meget energi som en LED glødepære. Vælger du at skifte din glødepære ud, så er der meget energi og penge at spare. Du får stadig det samme smukke lys i dine lamper, mens din elregning bliver mindre.

Hos Lampeagenten har vi flere forskellige lyskilder, der er gode alternativer til glødepæren, som du kan vælge at købe til din lampe. Hvis du er udkig efter LED pære med et glødepære udseende, kan vi eksempelvis anbefale denne Philips Hue Filament pære. Med denne kan du styre lysstyrken direkte fra din mobiltelefon. Det er en del af Philips Hue systemet, der gør det muligt for dig at få helt spektakulære lyskilder i dit hjem.

LED glødepære

En anden lyskilde, du kan vælge som LED glødepære, er denne Philips LED lyskilde, som også passer til langt de fleste lamper. Ligesom Philips Hue Filament kan den også justeres i lysstyrke efter ønske. Fælles for dem begge er, at de bruger væsentlig mindre strøm end en almindelig glødepære. Samtidig går du ikke på kompromis med den flotte belysning og udseende. 

Køb lamper med glødepærer hos os

Der er flere lamper, hvor man smukt kan se den glødepære, der er sat i lampen. Dette gælder eksempelvis den fine Bubbles lampe, hvor pæren i den grad kommer i fokus. Det samme gælder for den smukke Enigma pendel og Gross pendel. Alle lamperne har et smukt design, hvor pæren ikke er gemt væk. Pæren bliver en vigtig del af det samlede indtryk af lampen.

Glødepære lampe

Når du køber en ny smuk designer lampe hos os, vil der ved nogle af lamperne følge en lyskilde med. Du vil kunne se under hver enkelt produkt, om der følger en lyskilde med eller ej.

Er du i tvivl om, hvilken glødepære eller LED pære du skal bruge til din lampe? Så kontakt os endelig, så hjælper vi dig med at finde den rette. Find din næste lampe her på vores side.