Louis Poulsen - tidløs elegance

Louis Poulsen pendler

Hvis der er nogen, der er stor inden for dansk design, når det kommer til lamper, så er det Louis Poulsen. De har formået at lave ikoniske lamper, der er ganske tidsløse. Mange af de mest populære lamper fra Louis Poulsen er designet af Poul Henningsen, der står bag de klassiske PH lamper. De lamper fra Louis Poulsen som vores forældre eller bedsteforældre blev forelskede i og købte fungerer også i indretningen i dag. Hos Louis Poulsen har de lavet mange forskellige typer lamper, og du kan blandt andet få:

Lamper til indendørs brug fra Louis Poulsen

Louis Poulsen har utrolig mange forskellige lamper i produktion fra en lang række forskellige designere. De har altså noget for enhver smag, alt efter hvad du leder efter til dit hjem. Nogle af de mest populære Louis Poulsen lamper må næsten være de ikoniske PH lamper. De kan blandt andet fås som pendler i forskellige størrelser og farver. Du kan blandt andet få denne her PH 5 Pendel i klassisk hvid, som også fås i et hav af andre farvekombinationer. Den er oplagt at hænge over familiens spisebord, i køkkenet eller i et rum med højt til loftet.
Når man sidder ved skrivebordet kan en bordlampe eller skrivebordslampe gøre godt. Skrivebordslamperne fra Louis Poulsen er designet mere specifikt til at kunne give godt arbejdslys. Det er særlig brugbart, hvis du laver noget kreativt, hvor du har brug for godt lys. Har du derimod bare brug for lidt stemningslys, så kan en almindelig bordlampe gøre jobbet. En bordlampe kunne være Keglen Bordlampe LED Hvid, der passer ind i mange hjem. Leder du efter en praktisk skrivebordslampe kunne denne NJP Bord sort med fod være et godt bud.

Louis Poulsen lamper hvid

Praktisk belysning

I nogle rum kan det passe virkelig godt ind, hvis man enten får en flot gulvlampe eller en væglampe. Hvis man vælger en af de to er det ofte for, at de ikke skal udgøre det primære lys i rummet men mere supplere. Dog er det ofte sådan, at særligt væglamper kan være virkelig flotte i en gang, hvor der ikke er andet belysning. Så kan de hænge og give et godt stemningslys. En smuk væglampe kunne være AJ Væg Sort lampe, der også kunne være fin som sengelampe.
Gulvlamper fungerer ofte super godt i hjørnerne i rummet. Det kan være ved siden af en lænestol i hjørnet, hvor der er brug for lidt læselys. En af de gulvlamper der er blevet særlig populære de her år er Panthella Gulvlampen, der blandt andet kan fås i hvid.

Der er mange, der gerne vil have belysning ude i haven eller til og fra bilen. Så kan man se noget, når man bevæger sig rundt i mørket. Et bud på en flot og praktisk udendørslampe fra Loius Poulsen er Bysted Garden Høj Aluminium.