Messinglamper er kommet for at blive

Hvis du har åbnet et boligmagasin eller været ude i en boligbutik det seneste stykke tid, så har du med garanti set, at messing er blevet in igen. Her i Danmark har vi utrolig mange danske designere, der designer den ene flotte lampe efter den anden. Her har messing før været populært, men så er det gået en smule af mode. Nu er det dog tilbage for fuld skrald, så hvis du har forelsket dig i messing, er du ikke den eneste. Det gode er, at flere og flere også er begyndt at producere deres lamper i messing for at imødekomme efterspørgslen på det.

Vi har her givet vores bud på 4 flotte messinglamper, som du kan købe til dit hjem.

4 bud på flotte messinglamper til dit hjem

En af de lamper der i den grad er blevet populær i løbet af det sidste års tid er den klassiske Flowerpot designet af Verner Panton for Andtradition. Det er en bordlampe, som man kan få i et hav af forskellige farver - og nu kan man få Flowerpot Portable VP9 Messing. Det er den flotteste lampe i messing fra top til tå, der skinner. Det er en bordlampe, som du kan oplade, så den ikke er afhængig af at sidde i stikkontakten.

JU pendel messing

En anden virkelig flot messinglampe er denne Utzon Pendel JU1 i messing. Det er også den lampe, der er kendt som Tivoli lampen, da det var her, at Jørn Utzon designede den til i sin tid. Det er muligt at få den i ren messing, i ren hvid eller med et miks af messing og hvid. Det er en smuk pendel lampe, der hænger ned fra loftet. Den er oplagt at hænge over spisebordet eller en flot høj stue i hjørnet.

En tredje flot messinglampe er denne BL5 Væg sort messing/klassisk hvid, der er designet af Robert Dudley Best for Gubi. Det er en helt simpel væglampe, hvor selve skærmen er lavet af hvid glas. Så er det så selve holderen, der er lavet i sort, flot messing. Det er lidt anderlerdes fra den brunere messing, som er at finde på de to første lamper, vi har udvalgt. Messing er nemlig ikke kun den klassiske guld farve, men det fås også i sådan en sort farve, som denne lampe.

Den fjerde og sidste messinglampe som vi har udvalgt er Atom lysekrone mini messing. Det er en lidt anderledes lampe, da den består af flere forskellige små glaslamper. Sammen er det forbundet på en flot stang af messing. Det fede ved denne her lampe er, at den er meget fleksibel i lampens arme. Det er derfor muligt at dreje pærerne i forskellige retninger.

Vi håber, at du har fundet lidt inspiration til dine næste messinglamper. Hos os finder du også flere andre forskellige messinglamper. Du kan finde vores forskellige messinglamper lige her.