Opsætning af udendørslamper

Hvis du er gået i gang med at kigge på udendørslamper, er det også vigtigt, at du tager dig tid til at tænke over opsætningen af udendørslamper. Det er nemlig langt fra ligegyldigt, hvilke lamper du kan sætte hvor, og hvordan de skal tilsluttes.

Helt grundlæggende er det sådan, at langt de fleste udendørslamper er noget, der skal fastmonteres. Det betyder, at selve opsætningen af udendørslamper skal foretages af en autoriseret el-installatør. Du må med andre ord ikke selv ligge og rode rundt med at få lamperne tilsluttet, da det vil være en ulovlig tilslutning.

Det gode ved det er, at så skal du ikke selv til at finde ud af, hvordan du gør det, da du overlader det til professionelle. På den anden side koster det også nogle penge at få en autoriseret el-installatør ud, men der er intet andet valg.

Langt de fleste autoriserede el-installatører kan opsætte de udendørslamper, som du har købt. Ofte kan det være en god ide lige at rådføre dig med en elektriker, hvis I har mange lamper, der skal sættes op. På den måde sikrer du dig, at du får købt den rette mængde lamper, der også kan sættes op på den måde, som du ønsker.

Hvilke lamper må du selv sætte op?

Dog er der i denne sammenhæng også en undtagelse af reglen. Der er nemlig nogle få lamper, som du gerne selv må sætte op udenfor.

Der findes nogle udendørslamper, der kan sættes til med en stikkontakt, og det er netop den type lamper, du gerne selv må sætte til. De skal desuden være lav på voltstyrken. Der findes flere lamper fra serien Philips Hue, hvor det er tilladt selv at installere dem.

Én af dem som du gerne selv må installere er denne Philips Hue Outdoor lampe, der desuden kan tilsluttes på få minutter. Det smarte ved den er, at du kan tilslutte flere lamper og styre dem fra din telefon.Du må selvfølgelig også selv sætte forskellige lanterner, lyskæder og lignende op udenfor. De kræver ingen installation.

Køb udendørslamper hos os

Nu ved du forhåbentlig lidt om opsætning af udendørslamper, og hvad du skal være opmærksom på. Næste skridt er så at vælge de lamper, der passer til jeres udendørsareal. Vi har et stort udvalg af udendørslamper at vælge imellem, så der er helt sikkert noget til enhver smag.

Hvis du leder efter en helt klassisk væglampe til udendørs brug, så kunne denne her Toldbod 155 Væg sort være et fint bud. Den har et tidsløst design, og kvaliteten gør at du kan nyde godt at den i mange år. Den kan du sætte op direkte på en husmur eller en væg på skuret.Leder du derimod efter en lampe, der kan sættes direkte i jorden, kunne det være sådan en Flindt Garden K Corton M/adp Spyd. Den type lampe kan købes med tre forskellige typer af installationer: med nedgravning, med ankerbolte eller med fodplade.