5 ikoniske lamper til skrivebordet

Her hos Lampeagenten har vi et hav af forskellige lamper til skrivebordet. Når du skal vælge en skrivebordslampe, er der flere ting, som du skal tænke over. Det kan være, at du har brug for en lampe, der blot lyser en lille smule eller en større en.

 

Det kan også være, at du har brug for en lampe, der kan bøjes i forskellige vinkler. Hos Lampeagenten har vi et stort udvalg, og derfor er vi overbevist om, at du kan finde lige den lampe, der passer til dine behov her hos os. Vi har her samlet 5 ikoniske lamper til skrivebordet, så du kan blive lidt inspireret.

 

Gubi lampe: BL1 Bord Sort/Krom

En af de mest populære lamper til skrivebord er den klassiske BL1 Bordlampe fra Gubi. Det er fra det engelske mærke Bestlite, der nu ejes af det danske brand Gubi. Lampen er blandt andet kendt for, at selveste Winston Churchill bestilte den til sit eget skrivebord.

 

Lampen har et helt simpelt design, og så er den lavet af metal med en sort skærm og krom stel. Ønsker du den ikke i sort, har de også lavet den i et hav af andre farver. Den giver et super godt lys, og den er derfor oplagt til dig, der har brug for ekstra god belysning ved skrivebordet.

 

Jazz Bordlampe

Denne her skrivebordslampe Jazz Bordlampe blev lavet med inspiration fra den håndholdte højtaler, som mange af os kender. Den er designet af Mikael Berlin med det for øje, at den skal give et mildt og ikke blændende lys. 

 

Denne skrivebordslampe er oplagt til dig, der gerne vil bruge din lampe flere steder. Hvis du elsker et behageligt dæmpende lys, så er en Jazz bordlampe lige noget for dig. Du kan desuden vælge den i flere forskellige farvekombinationer, så den passer ind i rummet.

 

NJP Bord Lys

Denne her NJP Bord Lys er også en klassiker fra Louis Poulsen, der blandt andet også står bag Poul Henningsens PH-lamper. Ligesom de mange andre lamper fås den også i flere forskellige farver, så du kan finde din favorit.

 

Det smarte ved denne her lampe er, at du kan sætte den på dit bord med en fod, sætte den fast med en bordklemme eller sætte den på en pind. Desuden kan du justere din skrivebordslampe som du vil. Du kan justere hovedet og stellet i flere forskellige retninger, og så gør den lille fod, at den ikke fylder så meget.

 

ARCHI T2 bordlampe

Denne ARCHI T2 bordlampe er en virkelig simpel og flot bordlampe. Den giver et dejligt fokuseret lys, så du kan få belyst lige dét, der er vigtigt. Lyset spreder sig altså ikke så meget rundt i rummet, da skærmen afskærmer for pæren. Det betyder også, at du ikke bliver blændet af den, når du sidder ved skrivebordet.

 

Lampen har en utrolig god fleksibilitet, så du kan justere den lange arm, som du ønsker det. Få den i den klassiske matte sorte eller vælg en anden farve.

Cobra bordlampe 

Leder du efter en lampe til skrivebord, der ser lidt anderledes ud, så er Cobra bordlampe et godt bud. Den her er ikke nær så høj som andre lamper, men giver et dejligt behageligt lys.

 

Den er oplagt til dig, der skal bruge lidt diskret lys, men hvor du stadig ønsker at kunne dreje skærmen. Du kan faktisk dreje skærmen hele 360 grader, og så kan du få lampen i en masse fede farver.

 

Du kan også kigge på vores kategori med skrivebordslamper, hvor du kan finde lamper over skrivebord og andre forskellige lamper til skrivebord.