Populære lamper fra Le Klint

LE KLINT lamper til dit hjem
I vores showroom er vi stolte af at tilbyde en eksklusiv samling af LE KLINT lamper. Som kendetegnet ved deres ikoniske, lyse plisserede LE KLINT lampeskærme, har man formået at skabe tidløse designklassikere, der fortsat er eftertragtede i moderne boligindretninger.

LE KLINT Sakselampe
LE KLINT Sakselampe, også kendt som "Saxlampen", står som et markant højdepunkt i LE KLINTs historie og fejrer 70 års jubilæum. Lampens saks-lignende skulpturelle form har gjort den til et eftertragtet element i samlingen, samt et symbol på mærkets engagement i kvalitet og nytænkning. En særlig jubilæums edition, udviklet med Erik Hansens efterkommere, introducerer yderligere forbedringer - en opadvendt skærm der fremhæver den håndfoldede papirskærm, detaljeret med messingbøs og flettet hørledning. Den fås enten med ubehandlet eller røget egetræ. LE KLINT væglampe tilfører rummet karakter og elegance. Den giver i øvrigt glimrende læselys og beriger ethvert rum med sit klassiske design.

LE KLINT gulvlampe
Designet af Flemming Agger i 1979, er denne gulvlampe en tidløs klassiker indenfor belysning. Denne elegante LE KLINT standerlampe kombinerer funktionalitet med et minimalistisk design, fremhævet af dens pulverlakerede sorte stander og en håndfoldet standard skærm. Disse faktorer understreger LE KLINTs tradition for håndværksmæssig kvalitet. Skærmens unikke design tillader dig at vippe den i det øverste led for at justere lysets retning, hvilket gør lampen yderst velegnet som en læselampe. Model 368 repræsenterer det bedste indenfor dansk design, både praktisk og æstetisk tiltalende, ideel til enhver, der værdsætter kvalitet og stil i deres indretning. 

LE KLINT plafond
Denne er en eksemplarisk lyskilde, der forener funktionalitet med det æstetisk tiltalende. Designet til at sidde tæt på enten loftet eller væggen, sikrer denne plafond en omfattende spredning af lys, jævnt og effektivt i hele rummet. Med et design, der er klar til loftmontage, tilbyder denne model enkel installation og alsidig brug. Den håndfoldede skærm, som er tilgængelig i både papir og folie, giver mulighed for personlig tilpasning til enhver indretning. LE KLINT 23 er ikke blot en lyskilde, men et stykke dansk designhistorie, der bringer både funktion og form til dit hjem.

LE KLINT Bouquet medium
Med sine 3 skærme, skaber denne LE KLINT loftlampe en sand forårsstemning med sine unikke skærme, som er inspireret af udsprungne blomsterhoveder. Designet af Sinja Svarrer Damkjær, kombinerer denne LE KLINT pendel den skandinaviske æstetik med naturens uforlignelige skønhed, ved at anvende håndfoldede lampeskærme flettet sammen med hørledninger. Lampen har et organisk og dynamisk udtryk til ethvert rum og den fine detalje med skærmholderen i egetræ tilføjer et strejf af natur og varme. "The Bouquet" er en hyldest til naturen, designet til at bringe en følelse af forår og friskhed ind i hjemmet.


LE KLINT bordlampe
Denne fine LE KLINT lampe i eg, repræsenterer en fusion af tradition og innovation inden for dansk design. Skabt på fundamentet af den ikoniske pendel Model 107, tegnet af Esben Klint i 1942, bringer denne bordlampe historisk elegance ind i nutidens interiør. Med en skærm designet af arkitekten Esben Klint og en fod udformet af LE KLINTs designteam, forener model 375 håndværkstradition med moderne æstetik. Lampens håndfoldede skærm, understøttet af en fod i træ og messing, tilbydes i både plast og papir, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til ethvert rum. 


Lampeagenten byder en samling af et bredt udvalg af LE KLINT designs, fra pendler og bordlamper til loftlamper, gulvlamper og meget mere. Hver LE KLINT lampe er en fortælling om dansk designhistorie, bundet sammen af engagementet i håndværk, kvalitet og et tidløst æstetisk sprog. LE KLINT lamper er tidløse og kan anvendes i mange rum. Brug blandt andet lamperne i stuen, i soveværelset eller på kontoret.

For at opleve disse ikoniske designs på nærmeste hold og få personlig vejledning i, hvordan disse lamper kan berige dit hjem, inviterer vi til at besøge vores showroom. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte LE KLINT lampe, der matcher dine behov og din stil. 


Besøg os i dag for at se hele vores udvalg af LE KLINT lamper og lad os hjælpe dig med at bringe klassisk dansk design ind i dit hjem.