Sådan kan du indrette med Tom Rossau lamper

Tom Rossau er for nogle en ukendt designer, men det er muligvis fordi, at han er en af de nyere designere, når det kommer til lamper. Mange af de mest kendte lampedesignere, vi har herhjemme, er en smule ældre og har været på markedet i længere tid.

Tom Rossau designede for første gang en lampe i 2005 og siden da, har det taget fart for ham. Der er en helt klar rød tråd i hans lamper, der alle har et meget organisk udtryk. Hans lamper bliver alle lavet med lameller, der bliver formet til det endelige udtryk.
tom rossau lampe
I de næste par afsnit vil vi komme ind på, hvordan du kan indrette dit hjem med en Tom Rossau lampe. Tom Rossau har flere forskellige lamper, og derfor er der rig mulighed for at finde en lampe, der kan passe ind i mange forskellige typer rum. Det er muligt at finde Tom Rossau gulvlampe, Tom Rossau pendel, Tom Rossau væglamper og Tom Rossau bordlamper. De har alle hver deres styrke, og der er nogle rum, hvor lamperne egner sig bedre end andre.

Vælg den rette Tom Rossau lampe til dit hjem

Lad os starte med en klassisk Tom Rossau pendel. Det er eksempelvis denne TR7 pendel i naturlig birk, der har en højde på 112 cm, hvilket er meget højt for en typisk pendel. Det kræver derfor en vis lofthøjde, hvis den skal bruges over et spisebord - alternativt gør den sig også flot i et hjørne.
Der er mange, der vælger at hænge en eller flere af denne lampe op i et hjørne, hvor der både mangler hygge og belysning. Når lyset går igennem de smukke lameller, giver den en helt særligt form for belysning, der, i den grad, bringer ro og lys ud i rummet.

Han har også designet denne smukke ST906 bordlampe, der er lavet i papir. Denne lampe vil pynte fint i en vindueskarm, en bogreol eller på en anden flade, hvor der er brug for en smule lys. Det er ikke en lampe, der lyser kraftigt op. Sådan er det generelt med alle hans lamper. De giver i stedet en rolig og hyggelig belysning.

Den sidste lampe vi vil fremhæve er denne smukke TR7 gulvlampe i birk. Designmæssigt minder den rigtig meget om Tom Rossau pendel, hvor denne blot er lavet til at stå på gulvet.

Det er den perfekte lampe at placere i et hjørne af rummet, hvor der er brug for lidt ekstra hyggeligt. Du kan både placere den i stuen, i gangen eller i soveværelset, hvor du gerne vil have en smuk lampe. Ligesom de andre lamper, giver den ikke et kraftigt lys og er derfor ideel at placere i de rum, hvor det ikke skal være en praktisk lampe.

Køb dine næste Tom Rossau lamper hos os

Er du blevet nysgerrig på Tom Rossau og hans lamper? Så kan du finde et bredt udvalg af mere end 100 Tom Rossau lamper hos os. Her kan du også sortere i din søgning, så du eksempelvis kun får alle gulvlamperne vist.