Tom Rossau lamper: Hvad du får for prisen

Tom Rossau har siden 2005 designet en lang række flotte og ikoniske lamper, der er blevet populære herhjemme såvel som i udlandet. Som med så meget andet, så hænger pris og kvalitet sammen. Det er også derfor, at mange danske design lamper ofte kan koste mange penge.

Der er som regel en klar sammenhæng mellem kvalitet og pris, når det kommer til lamper. Glas er ikke bare glas, og træ er ikke bare træ. Sådan er det også for Tom Rossau, når han designer og producerer lamper.

Der findes lamper, hvor tiden fra tegning til færdigt produkt er kort, og det er ofte dem, der kan fås til billigere penge. Ofte er de også lavet af billigere materiale, og kan dermed være af en lavere kvalitet.

Sådan er det ikke med Tom Rossau. Designet er i fokus, og det afspejler også prisen. Alle hans lamper er lavet af trælameller, der bliver bøjet i mange forskellige retninger. Det er langt fra al træ, der kan holde til den type anstrengelser. Derfor er det træ, der bliver brugt også i den dyre ende.

Alle Tom Rossau lamperne er samlet i hånden

Når ting kan samles af maskiner, bliver prisen ofte lavere, end hvis det er samlet i hånden. Der er bedre plads til at kæle for detaljerne, når ting samles i hånden. Det er lige præcis derfor, at Tom Rossaus lamper bliver samlet i hånden i lokalerne på Frederiksberg.

Lamperne bliver samlet i hånden, og der bruges udelukkende materiale af høj kvalitet. Det og en række andre faktorer er med til at gøre, at Tom Rossau lamperne ikke er billige. Dog vil mange, der har forstand på design og kvalitet formodentlig sige, at prisen er helt fair.

Der er også en forholdsvis lang proces, når en lampe skal designes. Typisk starter man på papir, og derefter laver man forskellige prototyper. Der bliver hele tiden rettet til, lamellerne formes på ny, og efter noget tid ender man med den endelige lampe. Gode ting tager tid, og her er lamper bestemt ingen undtagelse.

Vil du gerne sikre dig, at du får lamperne til den bedste pris? Så er det værd at huske, at vi tilbyder prismatch. Det betyder, kort sagt, at hvis du har fundet lampen et andet sted til en billigere pris, så kan vi i mange tilfælde tilbyde prismatch. Læs mere om prismatch her.

Du kan se alle de smukke Tom Rossau lamper lige her, og så er der kun få klik fra at have en smuk lampe af høj kvalitet derhjemme.