Køb Louis Poulsen i vores butik på Fyn

Når det kommer til lamper, møbler og indretning generelt, kan det være rigtig rart at komme ud og se på tingene fysisk. Vi gør meget ud af at vise vores lamper bedst muligt her på vores webshop, men nogle vil gerne se dem i virkeligheden. Derfor har vi også en butik og showroom i Ringe, så du kan se lamperne med dine egne øjne på:

Lundsager 1 - 5750 Ringe.

Vi er en meget stolt Louis Poulsen forhandler, og vi ved, at I er helt vilde med alle deres lamper. Det er nok også et af de danske designbrands, der er mest kendt blandt os danskere. Derfor kigger mange også den vej, når en ny lampe skal pryde stuen, soveværelset eller gangen. 

Leder du derfor efter en Louis Poulsen forhandler på Fyn, så kan du hurtigt lægge vejen forbi os. Vi er placeret i Ringe, der kun ligger henholdsvis 12 og 14 minutters kørsel fra Odense og Svendborg. 

PH 5 lamper

Find vores Louis Poulsen butik i Ringe

Man kan godt se os, som en Louis Poulsen butik, da vores udvalg af Louis Poulsen er ret stort. Vi har dog ikke udelukkende lamper fra Louis Poulsen, men det er klart nogle af dem, vi har flest af. Det er også fordi, at de både har rigtig mange at tilbyde, og så er de også nogle, vi oplever en særlig høj forespørgsel på.

Louis Poulsens lamper tæller mange forskellige, og vi bestræber os på at have så mange af dem i butikken, som muligt. Vi har selvfølgelig ikke udelukkende Louis Poulsen lamper, da vi også forhandler mange andre brands, såsom Verner Panton og Tom Rossau.

Når du kommer ned i butikken, får du en særlig mulighed for at opleve lamperne, som du ikke får online. Nogle gange kan man have en forestilling om, at en lampe af en vis størrelse fylder så og så meget. Når man så ser den fysisk, så er virkeligheden en anden.

Også farver er meget rart at se i virkeligheden, selvom at vi gør os umage med at tage retvisende billeder. Hvis du derfor er til mere fysisk shopping, så vil vi glæde os til at se dig!

Lad de ikoniske PH lamper hænge i dit hjem

En af de lamper, vi har mange forskellige af i vores Louis Poulsen butik på Fyn, er den klassiske PH lampe. Vi har et hav af forskellige PH lamper, der i de senere år er blevet populære på ny. 

Det er sådan en lampe, der aldrig rigtig går af mode, men der er nogle år, hvor den alligevel laver et større comeback end andre år. Særligt har vi en del forskellige PH 5 lamper, som du kan finde både online og i vores fysiske butik i Ringe. Find eksempelvis denne hvide PH lampe.