Louis Poulsen forhandler nær Odense

Vi er stolte af, at vi har et stort og bredt udvalg af lamper her på vores hjemmeside. Vi har gjort meget ud af, at du nemt kan se de forskellige lamper og bestille dem, du falder for, direkte hjem til dig.

Noget, som mange måske ikke ved, er, at vi faktisk også har et fysisk showroom i Ringe på Fyn. Da vi, blandt andet, er Louis Poulsen forhandler, så har vi rigtig mange af deres lamper i vores butik. Det betyder, at hvis du har behov for at se flere af deres lamper i virkeligheden, så er dette en mulighed, ved blot at lægge vejen forbi os på:

Lundsager 1 - 5750 Ringe.

Vi er det tætteste, du kommer på en Louis Poulsen butik, og vi har blandt andet rigtig mange af de velkendte PH lamper. Louis Poulsen har eksisteret siden 1874, og står stadig bag mange af de lamper, som vi kender i dag.

Louis Poulsens popularitet tog rigtig stor fart, da de tilbage i 1958 lavede et samarbejde med Poul Henningsen, og det var der, at PH lamperne blev til for første gang. 

Køb dine Louis Poulsen lamper hos os i Ringe 

I dag gør vi meget brug af online shopping, da det er så dejligt nemt. Der kan dog opstå mange situationer, hvor man egentlig, mest af alt, har behov for at komme ud og se på en vare i virkeligheden. Den mulighed har du hos os i vores Louis Poulsen butik nær Odense.

Vores butik er placeret i Ringe, og det betyder, at du kan komme til os på under 15 minutter i bil. Det bliver næsten ikke nemmere. Når du kommer hen i vores showroom, har vi gjort os umage for at have så bredt et udvalg af Louis Poulsen lamper, som muligt. 

Vi har nemlig erfaret, at det er dem, som mange vil have i deres hjem. Louis Poulsen har både indendørs og udendørs lamper, så der er noget til enhver lejlighed. Du kan se udvalget af Louis Poulsen lamper lige her.

PH lamperne er nogle af Louis Poulsens mest populære lamper

Louis Poulsen er, som nævnt, også dem, der står bag de ikoniske PH lamper. Dem kan I også komme ned og se i vores Louis Poulsen butik nær Odense

PH lamper

Der findes mange forskellige PH lamper, men de mest populære af dem er PH 5 lampen. Det er den lampe, som de fleste hænger op over spisebordet eller et andet sted, hvor de har brug for en pendel. 

Når du kommer ned i vores butik i Ringe, har du mulighed for at se alle de smukke PH lamper. Det giver bare en anden oplevelse, når man får lov til at se de forskellige lamper i virkeligheden. Når du ser dem, kan du bedre vurdere, hvilken farve du er til, og om den ene eller anden størrelse passer bedst ind.

Du kan både finde de mere neutrale PH lamper, som denne PH 5 i hvid. Dog finder du også andre, der er lavet i mere modige farver.