Vi er din Louis Poulsen forhandler nær Ringe

Vi har et kæmpe udvalg af Louis Poulsen lamper her på vores hjemmeside. Det er lamper, der har været populære i mange år, og vi ved også, at I er vilde med dem. Særligt er det deres PH lamper, som vi oplever, at I er ekstra vilde med.

Hvis du er en af de personer, der godt kan lide at komme ud og se på lamper i virkeligheden, så har du også muligheden for det. Vi har nemlig en lang række Louis Poulsen lamper i vores showroom beliggende i Ringe på  Lundsager 1.

Du kan derfor lægge vejen forbi os, hvis du leder efter en Louis Poulsen forhandler nær Ringe, da vi har et bredt udvalg fra netop dem. Man kan næsten gå så langt, som at kalde os en Louis Poulsen butik. Dog er det vigtigt at påpege, at vi blot er Louis Poulsen forhandler, hvorfor vi også har en lang række andre designerlamper i sortimentet. 

Vi kender udmærket godt følelsen af at se visse ting i virkeligheden, før man gør et køb. Det gælder særligt, hvis man har en lille tvivl indeni sig. For at mane tvivlen til jorden kan du besøge vores showroom og se alle vores lamper med egne øjne. 

Se alle de smukke PH lamper

Vi oplever særligt, at folk kommer ind til vores butik for at se på de forskellige PH lamper. Mange af dem minder meget om hinanden, hvis man blot ser dem på nettet. Men der er forskel på størrelse og farver alt efter model. Det kan være særligt rart at se dem fysisk, hvis man er i tvivl om, hvilken PH lampe, der er den helt rigtige for dig. 

Vi har mange forskellige PH lamper, herunder mange PH 5 lamper. Især PH 5 lampen oplever vi øget efterspørgsel på. Du kan eksempelvis se denne klassiske hvide PH 5 lampe. Det er en af de mere nedtonede PH 5 lamper, da de også findes i mange andre farvekombinationer. 

PH5 lamper

Særligt med farver kan det være meget givende at se lamperne i virkeligheden. PH 5 lamperne er blevet produceret i mange farvekombinationer, og nogle gange kan det være svært at fornemme den helt rigtige farve på skærmen. Der kan det være en fordel at tage en tur forbi vores showroom for at danne dig et nøjagtigt billede af farven.

Besøg i en fysisk butik giver en anden oplevelse af produktet

Nogle gange har man måske en idé om, hvordan en lampe ser ud, ud fra et billede, men når man så ser den i virkeligheden, så ser man lampen i et andet lys. Det er fordelen ved at komme forbi vores showroom.

Udover det, så ønsker vi også, at vores showroom kan være med til at inspirere jer. Måske falder I over en lampe, I ikke nødvendigvis ville have valgt, hvis I kun kiggede online. Man kan hurtigt ende med kun at kigge på lamper fra mærker, man kender. Os, som Louis Poulsen forhandler nær Ringe, kan virke mere inspirerende og give nye input. 

Input og inspiration kan man (næsten) ikke få for meget af. Vi ser frem til at se dig i vores lampeforretning på  Lundsager 1 - 5750 Ringe.