Vi er din Louis Poulsen forhandler nær Svendborg

Louis Poulsen er et meget velkendt dansk lampebrand, der siden 1874, har stået bag nogle af de mest ikoniske lamper. Det er derfor nogle lamper, som vi ved, at der er mange, der har lyst til at have hængende derhjemme.

Nogle gange er det helt fint at se på potentielle køb på en hjemmeside som vores, men engang imellem giver det et andet indtryk at se det i en butik. Derfor er vi også stolte af, at vi har en fysisk butik i Ringe på Fyn. Det ligger en lille smuttur på 15 min væk fra Svendborg, så I kan hurtigt komme hen og se de smukke lamper. 

Som Louis Poulsen forhandler står vi klar til at vejlede jer, så I kan træffe det rigtige valg. Meget af det at købe en ny lampe handler om, hvordan man ser farven, og hvor meget en lampe reel fylder. Man kan sagtens se farven tydeligt på et billede på nettet og læse, hvor stor en diameter lampen har. Det giver bare et bedre indtryk, når lampen hænger foran en.

Louis Poulsen butik nær Svendborg med et bredt udvalg

Vi har et hav af forskellige Louis Poulsen lamper, så I netop har mulighed for at se så mange af dem i virkeligheden. Vores Louis Poulsen butik nær Svendborg er placeret i Ringe, så du kan komme dertil fra Svendborg på ganske kort tid.

Vi har generelt mange kunder, der kommer fra Svendborg området, da det netop ikke ligger så langt væk. Og når I så kommer, så kan I tage jer god tid til at kigge på de forskellige lamper og vurdere, hvilke af dem der passer bedst til jeres hjem.

PH lamper kan pynte i enhver indretning

Man kan dårligt sige Louis Poulsen lamper uden også at sige PH lamper. PH lamper har vi både et bredt udvalg af online, lige så vel som i butikken i Ringe. Lamperne blev designet for første gang af danske Poul Henningsen tilbage i 1958, hvor de hurtigt blev populære. 

PH 5 lamper

Dens popularitet har varet ved, og det er en klassiker, som mange danskere har hængende i deres hjem. Og I kan også få en smuk PH lampe hjem til jer. Det er særligt PH 5 lampen, som mange har hængende over spisebordet eller i køkkenet.

PH 5 lampen fås i mange smukke farver, og er senest kommet i nogle mere moderne pastelfarver. De nye farver er perfekte til at pifte den mere simple indretning op, uden at det kræver ny farve på væggene eller lignende. Denne her PH 5 pendel har eksempelvis flere forskellige pastelfarver, da hver skærm har sin egen farve. 

Er I lidt mere til de simple farver, og har I måske allerede masser af farver i rummet, så kan en simpel hvid PH lampe være det bedste valg. Der er også mange andre PH lamper, der har mere afdæmpede farver, der ikke skriger ud i rummet.

Vi vil glæde os til at tage imod jer i vores Louis Poulsen butik nær Svendborg på Lundsager 1 - 5750 Ringe.