Flotte udendørslamper

Det kan godt være svært at finde de rigtige flotte udendørslamper, hvis man ikke helt ved, hvad man egentlig synes er flot. Det er meget forskelligt fra person til person, hvornår man synes noget er flot. Derfor har vi gjort os umage med at have et bredt sortiment af udendørslamper, så der er noget til enhver smag.

Udover at lamperne skal være praktiske og give det rette lys, så må de gerne være flotte at se på. Ligeså vel som der er mange flotte indendørslamper, så er der også mange udendørslamper lavet i flotte og ikoniske designs.

Rent faktisk kan du finde flere klassikere, som er designet til indendørs brug, lavet i en udendørs udgave. Det gælder eksempelvis de ikoniske PH lamper, som du kan finde i flere udendørs modeller.

Det er eksempelvis denne her 3- 2 ½ Pullert Baseplate Sort, der har den ikoniske PH lampeskærm. Den har en højde på 90 centimeter og egner sig særligt godt til de steder, hvor der er brug for ekstra lys. Den er lavet i metal og kan modstå det danske vind og vejr.

Mange flotte udendørslamper at vælge imellem

Udover den PH lampe så kan du også få en PH Udendørs børstet kobber væglampe. Kobber har de sidste mange år genfundet sin plads, og denne her lampe er en af mange flotte udendørslamper, som PH har lavet. Den vil være god at hænge på husmuren, hvor den giver et behageligt og stemningsfuldt lys.

En anden lampe der også er lavet i kobber er den flotte Rørhat Væglampe E14 Blank Kobber. Den har et mere blankt look end PH lampen, men den er en smule mindre og fylder dermed mindre på væggen. Du kan placere den lige ved indkørslen eller på husmuren ved terrassen.
rørhat udendørs
Nogle gange er det rart at kunne flytte lys med rundt, alt efter hvor man placerer sig i haven. Her er denne her Yankton Udendørslampe i grå en super fin lanterne til formålet. Hvis I rykker havebordet ned i bunden af haven, kan den flyttes med. Designet er helt fint og enkelt, og lyset kommer fra en lyspære gennem tremmerne.

Hvis du har brug for endnu mere lys langs med dit hus eller på ydersiden af skuret, kan du købe Cober W2 Væglampe Hvid LED. Den har en længde på hele 120 cm, så der er god mulighed for masser af lys.

Køb flotte udendørslamper hos Lampeagenten

Lige meget hvad din stil er, og hvad du anser som værende flotte udendørslamper, kan du helt sikkert finde nogle, der passer til dig.

En god ide inden du kigger, er at fastlægge, hvad du egentlig kigger efter. Er det lamper til bedene, lamper til drivhuset, lamper til indkørslen eller noget fjerde?

Det kan godt virke en smule uoverskueligt at finde hoved og hale i alt det med udendørsbelysning, selvom der findes mange flotte udendørslamper. Hvis du har brug for inspiration, kan du læse vores andet blogindlæg ‘Sådan skaber du en flot udendørsbelysning’.