Fordele ved at indrette dit hjem med en LED lampe

Den helt store fordel ved at købe en LED lampe med en tilhørende LED lyskilde er ganske simpel. En LED lampe bruger mindre strøm, hvilket giver en mindre elregning i sidste ende. Det er med andre ord mere miljøvenligt at bruge en LED pære end en halogenpære. En halogenpære bruger cirka 4-5 gange så meget energi som en LED pære. 

Nogle bruger også stadig glødepærer frem for LED pærer, hvis der eksempelvis er tale om en glaslampe, hvor pæren er synlig. En glødepærer kan være pænere at se på, og derfor bliver LED pæren valgt fra i nogle tilfælde, hvor pæren er synlig i lampen.

Du kan dog sagtens udskifte en glødepære med en LED pære, hvis du ønsker det. Der er udviklet flere LED pærer, der imitere udseendet fra glødepære. Det er muligt at lave udskiftningen ganske nemt på langt de fleste lamper. Der vil være nogle lamper, ofte af ældre dato, hvor fatningen ikke passer til en LED pære. Er du i tvivl om, du kan udskifte pæren i din lampe, så kan du altid kontakte os.

Stort udvalg af smukke LED lamper

Mange har brug for en simpel LED loftlampe i deres gang eller i køkkenet. Lampen skal give godt lys og være praktisk og pæn. Her kan en LED Vantage 2+ loftlampe i sort være et godt bud på sådan en type lampe. Den har to spot, som du kan justere i hver sin retning. Her fungerer lyset optisk, hvilket gør at LED pæren er med til at sprede lyset endnu mere ud i rummet. 

Der findes også flere LED lamper med batteri. Det betyder, at du i stedet for at have lampen sat i stikkontakt, imens den bliver brugt, har den et batteri, den bruger. Det gør det muligt for dig at placere lampen lige der, hvor du har brug for lys - uden at skulle tænke på om der er en stikkontakt i nærheden. En af de LED lamper med batteri er den ikoniske Panthella portable LED bordlampe. Den er lavet i akryl og sammen med LED pæren giver det samspil det smukkeste lys ud i rummet.

 

Køb dine LED lamper hos os

Som vi også har vist her i dette blogindlæg, findes der flere forskellige LED lamper. Vi har et bredt udvalg af designerlamper, som ligeledes kan fås med LED pærer. 

Du kan se alle lamper vi har lige her. Her kan du også finde et stort udvalg af andre LED lamper, end dem vi har fremhævet.

Hvis du har spørgsmål til LED lamper, LED pærer eller vores lamper generelt, så kan du altid kontakte os. Vi er klar til at give dig kompetent rådgivning, så du kan vælge den rette lampe hjem til dig. De giver en gratis lyskilde med ved køb af de fleste af vores lamper et vil altid stå på lampens produktside, hvis det er tilfældet.