Indret dit hjem med Louis Poulsen lamper designet af Arne Jacobsen

Nogle designs går aldrig af mode, og flere og flere danskere bliver vilde med gamle klassiske lampedesigns. Louis Poulsen har gennem tiden produceret et hav af ikoniske lamper i samarbejde med nogle af de bedste designere inden for og uden for Danmarks grænser. En af de mest kendte designere er Arne Jacobsen, der har lavet mange smukke lampe- og møbeldesigns. 

De populære AJ lamper blev oprindeligt designet til SAS hotellet i København, og består af en bordlampe, gulvlampe og en væglampe i samme design. Designet er super simpelt, og der kommer et direkte og retningsbestemt lys ud af alle lamperne. I takt med at de hver især er blevet mere og mere populære, er de blevet lanceret i flere farver. AJ lamperne kan bruges i mange forskellige rum i hjemmet, alt efter hvor du har brug for en flot og simpel Arne Jacobsen lampe

Her vil vi fremhæve nogle af de Arne Jacobsen lamper du kan indrette dit hjem med, og vi giver forslag til, hvordan de kan bruges i indretningen. 

Den ikoniske Arne Jacobsen AJ lampe

Blandt alle de forskellige Arne Jacobsen lamper, er AJ lampen en af de mest velkendte. Du kan få den smukke AJ væglampe i sort eller i andre flotte farver. Sort kan være det sikre valg, når det kommer til valg af farve i indretningen. En sort lampe på væggen er sjældent et dårligt valg, da den sorte farve spiller sammen med det meste. Ligesom de andre lamper i samme serie, så har væglampen et meget direkte lys, og det gør den ideel som læselampe. Du kan eksempelvis hænge Arne Jacobsen lampen op på hver side af sengen, hvor den er ideel at bruge. 

AJ gulvlampe i sort

Den Arne Jacobsen lampe der var den originale AJ lampe til SAS hotellet i København, var AJ gulvlampen. Mange vælger den i sort eller i den originale AJ gulvlampe i rustfrit stål. Den er lavet i rustfrit stål fra bund til top, og det er muligt at justere lampeskærmen i den retning, det ønskes. Har du et mørkt hjørne eller sted i stuen, så er en AJ gulvlampe en måde at få mere lys på. Den kan både stå for sig selv, ved siden af sofaen eller din lænestol. Det gode ved gulvlamper er, at de er nemme at rykke rundt på, så du kan stille den lige der, hvor den gavner mest. AJ gulvlampen har desuden en højde på 130 cm, der gør, at lyset kan komme bredt ud. 

Det kan også være, at du er interesseret i at læse mere om, hvordan du finder de rette lamper til små rum. De rum kan ofte være lidt udfordrende, da man sjældent skal bruge store lamper, men derimod lidt mindre, der lyser godt op.